Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärsgryta från Texas

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Servera köttfärsgrytan med mjuka tortillas, kokt ris, en klick yoghurt och en vitkålssallad

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs köttfärsen i margarinet i en gryta. Smula sönder färsen med en gaffel.
  2. Skala löken. Skiva lök och selleri. Skär paprikorna i bitar. Lägg i lök, selleri och paprika och rör om.
  3. Tillsätt tomater, vatten, avrunna bönor, grön chili, chilipeppar och salt. Låt grytan koka på svag värme ca 15 min.
  4. Smaka av grytan. Krydda ev med mer chili.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.