Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Detta recept fick jag av min mamma, supergott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda köttfärsen med löksoppan och gräddfilen (man kan ha köttfärsen ren också). Kavla ut färsen mellan 2 bakplåtspapper. Bred på senap på färsen och krydda med salt och svartpeppar. Hacka och stek bacon och lägg sen en sträng rätt över färsen. Lägg på lite riven ost och strö över oregano. Rulla ihop färsen som en rulltårta och vänd ner den i en liten långpanna eller form.
  2. Grädda i ugnen på 200 grader i ca 15 minuter. Ta sedan ut den och slå på grädden blandat med lite soja. Sätt in den i ugnen igen ytterligare 25 min.
  3. Servera med klyftpotatis eller kokt potatis.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • sebbemorsa 8 april 2009

    Mycket god och enkel, lite modifierad.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.