Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärsröra med dijontouch

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En snabb men lite lyxigare vardagsrätt, tycker jag i alla fall! :O) Godast blir rätten, dock, med vildsvins- eller hjortfärs. Persiljan gifter sig med dijonen's speciella arom och nudlarna balanserar det hela. Mums säger jag bara!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek färsen i smör eller margarin i en stekpanna. Lägg purjolöken i stekpannan ihop med färsen och stek i ca en minut (beroende på eget tycke). Blanda i resten av ingredienserna i stekpannan med färsen och purjolöken. Låt det puttra i några minuter.
  2. Servera med nudlar, skivad tomat och färsk persilja!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.