Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärsröra med senap

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

God variation till den traditionella köttfärssåsen.

Ingredienser

Instruktioner

Bryn köttfärsen i smör i en stekpanna. Skölj och strimla purjon. Skala och riv moroten på rivjärn. Lägg ner grönsakerna och låt dem fräsa med en stund. Salta, peppra och tillsätt senap. Häll i grädden och rör om. (späd ev med lite vatten om röran blir för tjock.) Servera till pasta.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • tobiaskarlsson 15 april 2009

    Jätte god! Men nästa gång ska jag inte ta "fransk" senap, det vart lite för mycket av senapen då:-)

  • Tesson 22 januari 2010

    Det blev mycket gott utan morötter också. Rev lite vid sidan av då min sambo är allergisk.

  • lyra52 31 januari 2011

    Myckt gott. Jag använde cidersenap och det blev sååå bra

  • lilla_jag_jenn 22 februari 2012

    gott och lättlagat =) jag hade i extra senap, lite svamp,kinasoja och kalvfond också. riktigt smarigt

  • Junglefruit 28 februari 2012

    Gott och lättlagat. Mycket bra studentmat då det är få och billiga ingredienser.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.