Kolasås recept

Laddar...
Din sökning gav 386 träffar


Päronpaj med nötter och kolasås

Päronpaj med nötter är en god dessert med kolasåsen till. Eller servera iskall hårt vispad grädde eller glass till den nygräddade pajen.

Skrivet av Inaktiv-Medlem
för över 2 månader sedan
Läs recept

Citronglass med kanelkolasås

Citronglass passar efter i stort sett till vilken huvudrätt som helst. Mycket grädde i både glassen och kolasåsen ... Så blir det också en riktigt härlig dessert.Chokladkaka med kolasås och färsk..

En riktigt saftig chokladkaka som serveras med kolasås och hallon! Mums! Både kakan och kolasåsen kan med fördel göras dagen innan. Du kan absolut byta ut hallonen mot till exempel jordgubbar, vinb..


Fruktdip med kolasås

Kolasåsen är gjord på muscovadoråsocker som ursprungligen kommer från Mauritius och utvinns ur sockerrör. Den får sin speciella smak från jordmånen och klimatet. Sockret är mörkt brunt och har en någo..Lyxig chokladkolasås

Supergod, glansig och lite seg chokladsås som kan serveras till många desserter eller perfekt till glass. Toppen när man inte kan välja mellan kolasås och chokladsås. Gör gärna den lite mer vuxen geno..


Chokladkolasås till glass o bakve..

Favorit på högtidlig avslutningsmiddag år efter år! Kan med fördel användas inte bara till glass o frukt utan även för att förgylla kladdkakan! Farligt god Från början var receptet på 1/2 kg smör!