Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig kassler och ostsås

(9 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Eget påhitt som blev gott och lättlagat. Serveras till pasta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kasslern i tärningar. Dela svampen i så stora bitar som du vill ha dom. Strimla paprikan och purjolöken. Bryn kasslern och svampen i stekgrytan eller i en traktörpanna. Blir det mycket vätska utav svampen så låt en del koka bort. Låt purjolöken och paprikan steka med mot slutet. Blanda i en bunke: färskosten, sambal oelek, grädde, crème fraiche, riven ost och peppar. Häll det över kasslern och rör så den rivna osten smälter. Blir det för tjockt så späd med lite grädde eller vatten.
  2. Servera med nykokt pasta. Smaklig spis!

Liknande recept

Kommentarer (9)

  • grill 31 juli 2009

    Den var jätte god. Alla i familjen gilla den.

  • Ekorrungen 1 augusti 2009

    Den va helt okej!

  • anneth-57 2 september 2009

    Mycket god kommer garanterat att göra denna fler gånger, provade att ha lite riven fetaost i och det var super

  • marianorden2 3 september 2009

    Denna rätt blev ju supergod =) Fast vi tog bort svampen och så använde jag riven västerbottenost!!! Kommer definitivt göra den fler gånger!!

  • Ekorrungen 11 september 2009

    Jag vet att jag skrivit att den va helt ok, men jag vill ändra till MMMMMMM!!!! Den godaste kasslerrätten jag ätit! En stark, stark 4

  • Clis 15 september 2009

    Den här rätten va supergod!! Skippade svmapne och tog majs istället. Kommer absolut att laga igen!

  • anluk 6 mars 2010

    Den här rätten var supergod. T o m dottern som inte gillar kassler åt med god aptit:)

  • robin07 3 juni 2010

    Jättegott!!

  • KatjaT 3 november 2011

    Har precis tillagat det å det smakade gudomligt gott :-D 5++++++ får denna rätten av mig å jag tackar för en god måltid :-D

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.