Krustader med räkor och svamp

Något för buffébordet?

Ingredienser

500 g Räkor med skal
200 g Champinjoner, färska
2 tb Smör
2 tb Mjöl
1 dl Vatten
1 Fiskbuljongtärning
2 dl Vispgrädde
1 tb Konjak

ev lite mer:
Salt
Peppar
Dill

8 Smördegskrustader

Betyg (0 röster)
Antal personer
4-8
Visningar:
3273
Sparat:
39

Gör så här

Skala räkorna.

Ansa och skiva champinjonerna. Fräs dem i smör tills vätskan har kokat bort och smöret är klart. Rör i mjöl och späd med buljong och grädde. Koka stuvningen ca 5 minuter på svag värme. Smaka av med konjak, salt och peppar. Rör i räkorna och värm dem försiktigt.

Häll stuvningen i förvärmda krustader och garnera med dillkvist. Servera genast.

LIKNANDE RECEPT

Krustader recept
av Gunn57
över 2 månader
av ros
över 2 månader
av ros
över 2 månader
av SDMaya
över 2 månader
av lennali
över 2 månader
av MrsC
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.