Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lättaste kaviarfisken

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Skönt med mat som sköter sig själv! Salt och syrligt i förening.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt på ugnen, 200 °. Låt fisken halvtina och skär den i 4-6 bitar. Smörj en ugnsform. Lägg fisken i formen. Salta och peppra. Blanda crème fraiche med kaviar efter smak. Det ska kännas att de är kaviar i! Rör ner lite hackad dill - det går utmärkt med djupfryst. Fördela såsen över fisken. Sätt in det i ugnen. Efter ca 25 minuter är det klart. Serveras med potatis och en god sallad

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • flabban 15 mars 2009

    Supergott. Men jag bytte ut crème fraiche mot grädde. Kaviar och mycke dill, blev jättegott. Tack för ett bra recept.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.