Majs tortillabröd recept

Laddar...
Din sökning gav 102 träffar

Pulled pork på mitt sätt

Jag har testat lite olika recept på Pulled Pork och inget har fallit mig riktigt i smaken. Dom recept jag provat innehåller alla mer eller mindre rökiga smaker, och nu vet jag att jag inte föredrar..

Enchiladas!

Bästa fredagsmiddagen med lite kalla Coronas till! Med detta recept fyller du en ugnsplåt, middag till ca 6-8 pers alt så räcker det till lunchlådor ett par dagar! Jag föredrar mina enchiladas m..Mexikanskt inspirerad köttfärspan..

Är du också trött på köttfärs kryddad tacokryddan från Santa Maria med alla sina tillsatser? Här är ett recept med mycket godare kryddning som är perfekt till din mexikanska afton (eller tacokväll om ..Grillad hamburgare med potatis- o..

Till de nya rejält kryddiga hamburgarna från Scan serveras potatistortilla med ajvar relish. Ajvar relish finns både stark och mild. Här har vi valt den starka, till de yngre gästerna passar kanske de..

Tacowraps

Perfekta att göra på tacorester. Jag har använt osten "svarta Sara " i receptet. Wrapsen ätes varma eller kalla, har haft med som utflyktsmat, jättepraktiskt.Fredagsfajitas

Tacofest. Faijitas med kyckling, mango chutneysås och kesoröra. Laga mexikanskt nästa gång du bjuder hem vännerna. Tomater, chilipeppar och spiskummin sätter färg och smak på maten som har blivit om..