Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matig kycklingsallad med pasta

 
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

En perfekt sallad att ha med på picnic eller som fredagsmys framför tv:n.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan i så många minuter som står på förpackningen. Koka äggen i 5-6 minuter, låt svalna.
  2. Rensa och dela kycklingen i bitar. Blanda gräddfil, örtsalt, senap, persilja och vitlök. Blanda den kokta kalla pastan med såsen. Skala och skiva löken skär tomater och spenaten i bitar.
  3. Blanda i allt och lägg de delade äggen på toppen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.