Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Min bästa fiskgratäng

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den är fruktansvärt enkel att göra. Smakar ljuvligt och mycket. Passar lika bra till fest som till vardag.Servera gärna med ett gott potatismos.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Lägg fisken i en lätt smord ugnsform.
  3. Hacka ansjovisfiléerna fint. Blanda alla ingredienser, förutom ost, i en kastrull. Låt småputtra i 5-7 minuter. Häll över fisken. Strö över ost och gratinera i ca 30 minuter.
  4. Servera gärna med potatismos och lättkokt sparris. Ägghalvor är också ett gott tillbehör.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.