Morotssoppa recept

Laddar...
Din sökning gav 87 träffar
Snabba morotssoppan

En god och mycket enkel soppa som, dessutom är billig. Den görs helt klar på bara 10 minuter. Passar att servera till lunch eller middag, gärna med plättar efteråt.Morotssoppa med citron

En tjock, enkel och väldigt billig morotssoppa. Överraskande god! Receptet kommer ursprungligen från Amelia, men jag har modifierat det lite efter egen smak.


Morotssoppa

Hej! Jag heter Kevin Wendby och är 17 år. Jag har passion för matlagning och kakbak. Jag älskar att komponera egna recept så de recept som kommer upp är mina egna. Ange gärna min sida och mig som käll..Grönkålssallad med frön, nötter, ..

En härlig fräsch sallad att toppa höstens värmande soppor med, eller på buffé bordet som tillbehör! Limesaften kan uteslutas, den passar kanske inte till alla soppor, om du väljer att ha salladen s..


Morotssoppa med citron och ingefära
Morotssoppa med citron och ingefä..

Ojoj, det här blev en otroligt god soppa, inspirerad av BBC Food. Morötter, ingefära och citron passar väldigt bra tillsammans! Tips! ciselera lite citron och garnera med ovanpå! Byt ut grädden mot..


Lyxig morotssoppa
Lyxig morotssoppa

Bjöd på denna soppa som förrätt på min 50 årsfest. Supergod. Bakade även en filmjölkslimpa som jag bjöd till. Det receptet finns också bland mina recept
Morotssoppa
Morotssoppa

Detta är den godaste soppa jag någonsin ätit. Smakade den första gången när jag jobbade som vikarie på ett dagis.