Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nötbrownie

 
Skriv ut

En försvinnande god och glutenfri nötbrownie.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Klä en liten långpanna, ca 20x28 cm med bakplåtspapper.
  3. Smält smöret och rör samman med farinsocker, råsocker och ägg i en bunke. Hacka nötterna grovt och tillsätt dem i smeten tillsammans med resten av ingredienserna.
  4. Bred ut smeten i formen och grädda kakan i mitten av ugnen i ca 15 minuter. Skär upp kakan i rutor medan den fortfarande är varm.
  5. Servera kakan med en klick vispad grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.