Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Omelett- och ansjovisrulle med dillfärskost och rökt lax

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En trevlig liten rätt som passar fint på påskbuffén

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop ägg och grädde och tillsätt en nypa salt. Stek en tunn omelett på svag värme i en teflonpanna (bara på en sida). När äggen i omeletten helt stannat stjälp upp på skärbräda.
  2. Mosa ihop ansjovis och dill, bred ut detta på omeletten och rulla ihop till en rulle. Skär rullen i tjocka skivor.
  3. Blanda färskost, peppar och dill. Klicka ut färskosten på omelettskivorna. Stansa ut fyra rundlar av laxskivorna och lägg dem ovanpå färskosten. Servera

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.