Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paprika- och mangosås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En kall sås som passar bra till Aprikosmarinerad fläskkarré.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala gurkan och ta bort kärnorna. Skär den i mindre bitar. Kärna ur paprikan och skär den i mindre bitar.
  2. Skala mangon och skär ut köttet i klyftor in mot stenen. Skala och skär löken i mindre bitar.
  3. Lägg frukt och grönsaker i en mixer eller matberedare och finfördela det. Tillsätt matlagningsyoghurt och kör till en jämn sås. Smaka av med citronsaft, tabasco och salt.
  4. Ställ såsen kallt att mogna i smaken före serveringen.
  5. Bjud såsen till fläskkarrén tillsammans med nykokt färskpotatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.