Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Parmesankyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Enkelt och snabbt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva löken och vitlöken fräs i smör. Ställ åt sidan.
  2. Skölj, ansa och torka kycklingfiléerna. Lägg dem på rad i en smord ugnsform. Smaksätt med örtsalt och svartpeppar.
  3. Blanda grädde och parmesan i en skål. Skeda upp och fördela jämnt på kycklingfiléerna.
  4. Ställ in i ugnen på 200 grader i ungefär 25 minuter tills ytan fått fin färg och kycklingen är klar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.