Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Parmesankyckling

 
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Tog det har receptet fran en islandsk receptsida. Inte kanske det nyttigaste men det blev valdigt gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda brödet, parmesaosten och vitlöken i en matberedare. Skär filéerna i tunna skivor lägg dem i en plastpåse och banka dem tunna. Vispa upp två ägg och doppa kycklingfiléerna i äggen sedan brödblandningen. Stek filéerna i oljan på medelstark värme tills de fått en gyllenbrun färg och är genomstekta.
  2. Severa med sallad, couscous eller vad som helst som faller i smaken ganska enkelt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.