Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Parmesankyckling med basilkasås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Frasigt och gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela varje filé i 5 bitar. Vänd först i mjöl blandat med salt och peppar, sedan i uppvispat ägg och sist i ströbrödet blandat med parmesanost. Stek i smör på medelvärme i ca 10 minuter.
  2. Mixa basilikablad, vitlök och créme fraiche. Smaka av med salt och peppar.
  3. Servera med klyftpotatis och sallad med tomater och skivad lök.
  4. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.