Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta i saffranssås

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gyllengul pasta med kassler.

Ingredienser

Instruktioner

Koka pastan enl förpackningen.Spola den i kallt vatten och låt rinna av väl. Skala morötterna och strima dem tunt.(enklast med potatisskalaren).Skala och finhacka vitlöken. Fräs kasslen i torr stekpanna, låt rinna av på hushållspapper. Fräs vitlök och morötter i lite smör på svag värme tills morötterna är mjuka.Späd med grädde och vatten, koka upp. Tillsätt saffran och riven ost, låt den smälta. Smaka av med peppar. Tillsätt hälften av kasslern och all pasta. Låt allt bli genomvarmt. Strö över resten av kasslern och hackad persilja .Servera omedelbart.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • mumsan 22 september 2008

    Gott, snabbt och enkelt, perfekt!

  • ViggosMamma 24 januari 2009

    Barnen älskar den! Perfekt!!

  • fi_deli 17 oktober 2009

    Gjorde denna igår till fredagsmiddag. Enkel att göra, men känns ändå lite lyxig med saffran och ett gott vin till. Tummen upp!

  • sannado 25 februari 2010

    Jättegod:-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.