- Serverar: 2-4 portioner
- Tid: 20 minuter
Skriv ut
Kolhydratsfri "pasta". Beroende på vilken färskost man väljer kan den även bli fettsnål.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 150 grader.
- Vispa ihop ägg, husk och färskost.
Bred ut smeten tunt på en bakplåtspappersklädd plåt. Lägg ett till bakplåtspapper över och kavla ut så det täcker hela det undre pappret. Vill man ha det jättetunt kan man fördela smeten på två plåtar.
- Grädda i ca 10 minuter. Låt svalna och ta sedan bort översta pappret. Skär sedan tunna strimlor av degen med kniv eller i pastamaskin, eller i rutor och använd som lasagneplattor. Man kan även låta degen stå och dra i 10 minuter och sedan koka den i kluttar i saltat vatten som gnocchi.
Publicerat den
11 augusti 2013
Liknande recept
Skriv kommentar