Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta low carb

 
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Kolhydratsfri "pasta". Beroende på vilken färskost man väljer kan den även bli fettsnål.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 150 grader.
  2. Vispa ihop ägg, husk och färskost. Bred ut smeten tunt på en bakplåtspappersklädd plåt. Lägg ett till bakplåtspapper över och kavla ut så det täcker hela det undre pappret. Vill man ha det jättetunt kan man fördela smeten på två plåtar.
  3. Grädda i ca 10 minuter. Låt svalna och ta sedan bort översta pappret. Skär sedan tunna strimlor av degen med kniv eller i pastamaskin, eller i rutor och använd som lasagneplattor. Man kan även låta degen stå och dra i 10 minuter och sedan koka den i kluttar i saltat vatten som gnocchi.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.