Pasta i fint sällskap - den mustiga såsen gömmer strimlad lövbiff, ädelost och senap. Själv har jag skippat pastan och serverat med grönsaker.
Instruktioner
- Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Skär lövbiffen i 5-6 cm långa strimlor och skala och hacka rödlöken ganska fint.
- Bryn matfett i en stekpanna till ljusbrun färg, lägg i lövbiff och lök och fräs allt i 2 minuter. Rör om ett par gånger och låt värmen vara ganska stark så att köttet får fin färg.
- Skär ädelosten i bitar och rör ner den tillsammans med crème fraiche, senap och salt. Själv brukar jag ta mer crème fraiche än vad som står i receptet, gillar den lite mer krämigare konsistensen.
- Låt pastan rinna av väl och fördela den i fyra djupa tallrikar. Lägg på lövbiffen med sin sås och servera omedelbart.
Publicerat den
5 januari 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Gott! Hade en hel burk creme fraiche och mkt mer ädelost, lite soya och vitlökspulver och lite cayennepeppar. Mums vad gott :-)