Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med strimlad lövbiff

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Pasta i fint sällskap - den mustiga såsen gömmer strimlad lövbiff, ädelost och senap. Själv har jag skippat pastan och serverat med grönsaker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Skär lövbiffen i 5-6 cm långa strimlor och skala och hacka rödlöken ganska fint.
  2. Bryn matfett i en stekpanna till ljusbrun färg, lägg i lövbiff och lök och fräs allt i 2 minuter. Rör om ett par gånger och låt värmen vara ganska stark så att köttet får fin färg.
  3. Skär ädelosten i bitar och rör ner den tillsammans med crème fraiche, senap och salt. Själv brukar jag ta mer crème fraiche än vad som står i receptet, gillar den lite mer krämigare konsistensen.
  4. Låt pastan rinna av väl och fördela den i fyra djupa tallrikar. Lägg på lövbiffen med sin sås och servera omedelbart.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • eva_jonte 31 januari 2010

    Gott! Hade en hel burk creme fraiche och mkt mer ädelost, lite soya och vitlökspulver och lite cayennepeppar. Mums vad gott :-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.