Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparkaksrullade getostbollar

 
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Gott till glöggkalaset i juletid

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala bort det vita på getosten. Mixa osten med crème fraiche, smaka av med lite honung och timjan. Rulla smeten till små bollar.
  2. Krossa pepparkakorna i mortel eller i en matberedare med kniven. Använd puls knappen. Så här långt kan du förbereda.
  3. Förvara bollarna i kylen. När det är dags att servera. Bred ut pepparkakssmulorna på en tallrik och rulla bollarna så att de blir hyfsat täckta. Lägg upp på ett fat.
  4. Att dricka till: Glögg såklart.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.