Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Krämig pepparkaksrulle

 
Skriv ut

God till julen men passar även till vardagskaffet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rullen: Vispa ägg och socker. Blanda mjöl med bakpulver och kryddorna. Vänd ner i smeten. Bred ut på bakplåtspapper i en långpanna. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 5 minuter.
  2. Sikta florsockret på ett annat bakplåtspapper, stjälp upp kakan och låt den svalna.
  3. Fyllning: Rör om ingredienserna till en kräm och bred ut över kakan. Rulla sedan ihop kakan till en rulltårta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.