Du kan byta ut kyckling mot färska musslor, fisk eller ljust kött.
Instruktioner
- Skär kycklingfiléer i kuber.
Fräs köttet, löken och vitlöken med oljan.
Strö gurkmeja och ingefära över blandningen.
Tillsätt grädden, fonden honung och citronsaft.
- Låt sjuda i 5 minuter till köttet är färdig kokt, håll varmt.
- Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
- Rör Yoghurten i stuvningen, smaka av med salt och ev. mera citron och cayenne.
- Hetta upp igen till c:a 90 grader och blanda med pastan.
- Lägg upp i t.ex. djupa tallrikar och strö över den rivna osten och finklippta färska örter.
- Servera omedelbart med en fräsch sallad och nybakat bröd.
- Tips:
Byt ut kyckling mot färska musslor, fisk eller ljust kött.
Publicerat den
31 mars 2012
Liknande recept
Skriv kommentar