Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Punschiga chokladbollar

 
  • Serverar: 25-30 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gillar ni kaffe med punsch och en pepparkaka till. Då har ni alla dessa smaker i en liten chokladboll. Bollarna är försvinnande goda, vilket brukar märkas vid servering!

Ingredienser

Instruktioner

Blanda det rumsvarma mjuka smöret med strö och farinsockret. Pudra över vanillinsocker, kakao och nejlikor och rör ihop. Tillsätt havregrynen och häll på kaffe och punsch. Blanda ihop allt ordentligt så det blir en fast massa. Forma valnötstora bollar som rullas i pärlsockret. Ställ i kylen minst 1 timme före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.