Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räkor i curry och grädde

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkel bjudrätt till vardags och fest

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala räkorna. Hacka purjolök och paprika i små bitar. Fräs grönsakerna i margarin så att de mjuknar. Ha på curry i fräset och späd med vispgrädden. Ha sedan i räkorna, men hetta sedan bara upp anrättningen så att räkorna inte kokar sig sega.
  2. Smaka av det hela med ca en msk konjak vilket gör pricken över i.
  3. Servera med kokt ris och en trevlig sallad.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Nettie 1 april 2008

    jättegott och enkelt att laga till. hade sherry istället för cognac. tål inte varkens lukt eller smak av cognac. mvh Nettie

  • marielotta 15 augusti 2008

    Hej, Supergott recept. När jag lagade det uteslöt jag cognac. Serverade med färsk tagliatelle till.

  • marielotta 15 augusti 2008

    Hej igen... glömde att jag använde mig av creme fraiche istället för grädde.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.