Saftig cupcakes recept

Laddar...
Din sökning gav 25 träffar
Choklad cupcakes med vit choklad ..

Choklad och vitchoklad är bästa vänner. Cupcaken var inte alldeles för söt som cupcakes kan vara (cream cheese frostingen exempelvis), utan den blev helt perfekt! Det var som att äta en saftig muf..

Cupcakes med variation

Jag kan då säga att cupcakesen var vädligt goda i alla fall. Perfekt konsistens och jätte saftiga. Jag gjorde några med mandelmassa, ljuschoklad, kokos, hasselnötter och vitchoklad och alla blev fakti..


Enkla och goda minicupcakes

Jättegoda och saftiga mumsbitar med smak av kanel och citron! 1 sats räcker till 3 minimuffinsplåtar, dvs ca 36 cupcakes. Receptet är en enkel sockerkaksbas som jag piffat till med extra kanel och g..

Martha Stuart's "en skål chokladc..

Riktiga namnet är One bowl chocolate cupcakes. Otroligt saftig och starkt chokladsmakande cupcake som inte blir torr i kylskåp eftersom den inte innehåller smör. Det bästa cupcakesreceptet jag vet. P..Super moist chocolate cupcakes
Super moist chocolate cupcakes

Härligt mjuka och saftiga chokladcupcakes som blir ännu bättre dagen efter. Så baka dem gärna en dag i förväg och förvara dem i rumstemperatur. Önskar du mockasmak på frostingen kan du tillsätt några ..


Banancupcakes med gräddkolafluff
Banancupcakes med gräddkolafluff

Muffinsarna blir extra saftiga av mosade bananer i smeten. De toppas sedan med ett smarrigt godisfluff. Prova att byta ut gräddkolan mot något annat, tex Daim, Toblerone eller skumbananer.


Citron-cupcakes
Citron-cupcakes

Saftiga småmuffins med ljuvlig citronsmak. Lemmoncurd hittar du bland marmeladburkarna i butiken.


Cupcakes med squash
Cupcakes med squash

Med höstens grönsaker blir dom här cupcakesen extra färgglada och saftiga. Squashen kan bytas ut mot samma mängd råriven morot, pumpa eller rödbetaButterfly lemon cupcakes
Butterfly lemon cupcakes

Saftiga muffins med citronkräm i mitten. Av muffinstoppen gör du vingar som du sedan fäster i citronkrämen. Sötare kan det inte bli!