Instruktioner
Börja med att hacka löken. Koka kycklingen med
hackad lök och tillsätt gurkmeja när vattnet kokar.
Rensa kycklingen och hacka i små tärningar.
det är bäst att ha allt i en stor bunke för att kunna blanda ihop ingredienserna lättare.hacka även den kokta potatisen,ägg och saltgurka.Häll i creme fraiche och 3/4 av majonäsen tillsätt även gröna ärtor.
Smaksätt med salt,peppar,vitlökspulver,limejuice och olivolja. Blanda ihop allt väl.
Servera på ett stort fat.Bred på ytterligare majonäs på ytan så att det ser glansigt ut.
Dekorera med oliv och saltgurka. Salladen
är godast till macka. Använd helst osötat bröd eller pita bröd eller bagetter.
Jag har ett liknande recept utan gurkmejram, lök och cremefraiche. Helt underbart god är den. Det ska dessutom vara kycklingkött i mitt recept. Ska testa ditt någon gång. :)