Salladssås recept

Laddar...
Din sökning gav 48 träffar
Knattarnas Potatissallad

Underbar, jag har gjort denna sedan jag var liten, enkel och lättgjord. Inga problem för barn att göra denna. Jag brukar alltid strunta i ärtorna och har ibland i någon annan örtkrydda än krassen ex. ..Rhode Island

...är gott till det mesta...doppa räkor i...som grillsås...som salladssås...
Finska tantens salladssås
Finska tantens salladssås

Jättegod salladsdressing till t ex veckosallad. Tips! Diska ur och spara en vinägerflaska (de som har brunt lock med en liten hällpip), perfekt att förvara såsen i. Förvaras kallt, klarar sig rätt så ..

Skrivet av Inaktiv-Medlem
för över 2 månader sedan
Läs recept

Salladssås från Alavus
Salladssås från Alavus

Denna sås blev vi bjudna på hos tjocka släkten i Alavus. Den passar till det mesta t.ex. grillat och sallad. Vi fick den som tillbehör till hemlagad pizza. Gräsligt gott.

Caesarsalladssås
Caesarsalladssås

Lättare än så blir det inte, och gott som tusan, passar bra till kycklingsallad, grönsallad, sallad med rökt fisk, ja det är bara att prova sig fram.


Avokadosalladssås
Avokadosalladssås

God sås att servera till mycket. Dessutom har den en vacker färg. Låt avokadokärnan vara kvar i såsen om du vill vänta med att servera såsen, då mörknar inte avokadon.


Pasta och bacongratäng á la viktväktarna
Pasta och bacongratäng á la viktv..

Jättegod gratäng med lite kalorier, som jag älskar och vill ha mycket av. Brukar göra den när jag är på semester utomlands, för det är så enkelt att göra den. Finns det inte ugn att tillgå, så koker..