Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatissallad med aioli

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Var ju bara tvungen att prova på att göra en potatissallad med aioli. Tycker verkligen om aioli så varför skulle det inte vara gott i en potatissallad då? Det var det! I den här salladen skall det vara kryddgurka. Kryddgurka är en typ av saltgurka. Den går att få tag på i välsorterade affärer med finska varor. Har du inte tillgång till kryddgurka så går det lika bra med saltgurka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tärna och blanda allt och låt dra.
  2. Skulle du anse att salladen blir för torr så öka mängden aioli och gräddfil. Servera med kallt kött av något slag eller varför inte grillat?
  3. Smaklig spis. :)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.