Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Senapssås med dill

 
Skriv ut

Denna sås har jag ärvt av min mamma. Vi äter den varje midsommar till inkokt lax.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa grädden lätt och rör ihop med övriga ingredienser.
  2. Jag har inga måttangivelser på denna sås, så ovan är bara ungefärliga. Proportionerna mellan grädda och majonnäs är 3 delar vispad grädde 1 del majonnäs. Var försiktig med ättikan och smaka av om det behövs mer senap eller dill.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.