Instruktioner
Sätt ugnen på 165 grader.
Hacka mandeln och cashewnötterna mycket grovt. Blanda havregryn, mandel, cashew, linfrö och kokos i en bunke.
Häll över blandingen på ett bakplåtspapper i en ugnsplåt med hög kant. Rosta blandningen i övre delen av ugnen i 15 minuter.
Ta ut dem och låt svalna något i en bunke.
Klä en limpform (1,5 l) med bakplåtspapper så att pappret når en bit upp ovanför formens kanter.
Blanda i det uppvispade ägget och aprikosbitarna i havreblandningen.
Lägg honung, jordnötssmör, marmelad, salt och vaniljsocker i en kastrull.
Värm försiktigt upp kastrullen och rör hela tiden tills att det blir en ”sammansmält” massa.
Häll över den varma massan på havreblandningen och blanda allt mycket noga.
Häll sedan över i formen och platta ner allt ordentligt, med t.ex. en slev.
Sätt formen i mitten av ugnen och grädda i 18- 20 minuter.
Kakan ska bli lätt gyllene och det är viktigt att inte grädda för länge ( då blir det müsli istället ).
Låt svalna helt och skär sedan småbitar med en vass kniv.
bIsqhW <a href="http://opbzmtdfnggt.com/">opbzmtdfnggt</a>, [url=http://jvolhvqdpttk.com/]jvolhvqdpttk[/url], [link=http://pcpizpzxiwla.com/]pcpizpzxiwla[/link], http://ataafzkxekew.com/
aroCoT <a href="http://ivedtopgxinu.com/">ivedtopgxinu</a>, [url=http://luotczyozfab.com/]luotczyozfab[/url], [link=http://rglmruyqqlye.com/]rglmruyqqlye[/link], http://ilohjbaoanct.com/