Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabb muslilimpa med lingonsylt

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Musli i brödet gör det extra fiberrikt och gott. Denna limpa är väldigt lättbakad och med en god smak av musli och lingonsylt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 180 grader.
  2. Blanda ihop de torra ingredienserna i en bunke. Tillsätt filmjölken och blanda ordentligt. Rör till sist i lingonsylten försiktigt.
  3. Häll smeten i en limpform, ca 1½ liter, klädd med bakplåtspapper. Grädda limpan längst ner i ugnen i ca 1 timme. Låt den svalna i formen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.