Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Solrosfrallor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 12-14 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Grova och goda

Ingredienser

Instruktioner

Värm mjölken till fingervarmt. Smula ner jästen i en degbunke och rör ut den med lite av mjölken. Häll i resten av mjölken och klicka i smöret. Tillsätt övriga ingredienser och eventuellt 1-2 dl solrosfrön. Jäs ca 40 min. Rulla frallor, ca 12-14 st. Jäs ca 40 minuter. Pensla med vatten, strö på solrosfrön. Grädda 12-15 minuter i mitten av ugnen. Låt svalna på galler under bakduk.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • lovisalundve 17 augusti 2014

    Hur många grader skall ugnen vara på??

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.