Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spenatsoppa med mynta-crème fraiche

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Knallgrön soppa full av järn och vitaminer med fräscha inslag av smakrik mynta. Gott till spenatsoppan är att ostgratinera smörgåsar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm olivolja i en kastrull och lägg i lök, purjolök och vitlök. Låt fräsa ihop någon minut utan att det tar färg. Lägg i spenat, vatten och buljongtärningar och låt koka ihop i ca 10 minuter.
  2. Mynta-crème fraiche: Finhacka myntabladen och rör ner i crème fraichen, salta och peppra.
  3. Mixa soppan slät med en stavmixer. Servera den heta soppan med en klick mynta-crème fraiche och eventuellt ostgratinerade smörgåsar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.