Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stekta marängägg

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Bjud på stekta ägg till dessert! Vitan är maräng och grädde och gulan smaskig curd.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 100 grader.
  2. Vispa vitorna till ett skum. Tillsätt socker och ättika och vispa till ett vitt och fast skum, ca 5 minuter.
  3. Spritsa 8 ringar, ca 8 cm i diameter, på plåtar med bakplåtspapper. Grädda i nedre delen av ugnen ca 1 timma. Stäng av ugnen och låt plåtarna stå kvar minst 1 timme.
  4. Vispa grädden och klicka ut på ringarna. Klicka på curd och toppa med vallmofrön.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.