Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stekta räkor i kål och soya

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Mycket god asiatisk maträtt med relativt mild smak som går att justera efter behov och tycke. Billig maträtt. Servera med ris.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg fram räkorna för tining.
  2. Börja med att skölja och strimla kålen. Skär vitlöksklyftorna i strimlor och även ingefäran.
  3. Stek räkorna lätt tillsammans med ingefäran och vitlöken, och lägg sedan i kålen (och moroten om du önskar ha i). Krydda med salt, peppar och soja. Späd ut med 1/3 glas vatten. Rör om och stek tills det är mjukt men utan att bränna vid det eller steka för länge.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.