Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tacopaj

 
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Mycket god tacopaj med precis så mycket sting i som du själv vill ha det

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop mjöl, smör och vatten till en deg. Tryck ut degen i en pajform. Förgrädda pajskalet på 225 grader i 10 minuter, mitten av ugnen.
  2. Bryn köttfärsen och häll sedan över tacokryddan. Blanda. Häll i ca ½ dl vatten i köttfärsen, låt puttra i ca 10 minuter. Lägg över köttfärsen i pajskalet. Blanda ner den rivna osten i crème fraichen och skiva ner några fefferoni. Blanda ihop och häll allt på köttfärsen i pajskalet.
  3. Ställ in i mitten av ugnen i ca 25 minuter.
  4. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.