Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tacopaj

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Jag gör alltid min tacopaj efter detta recept, jag tycker de blir kanongott! Jag hittade receptet på internet, men har lagt till tomatpurén, paprikapulvret och paprikan själv, då det ger lite extra smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn: 200 grader.
  2. Blanda alla ingredienserna till degen, tryck ut i en form.
  3. Fräs köttfärs och hackad lök. Lägg i pressad vitlök och hälften av vattnet och låt puttra i 2-3 min, häll i resten av vattnet och tacokryddan. Lägg köttfärsen i pajskalet, hacka el. skiva tomaterna och paprikan och lägg dem över köttfärsen.
  4. Blanda créme fraiche, majonnäs, ost, paprikapulver och tomatpuré. Lägg röran över köttfärsen och grädda i mitten av ugnen i ca: 15-20 min, tills pajen fått fin färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.