Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsstekt basilikalax

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ibland är det såsen som gör hela maträtten - här gäller det lax med goda Kelda chili lime

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Lägg fisken i en ugnssäker form.
  3. Blanda citronskal och saft med salt. Pensla fisken med blandningen. Stek i mitten av ugnen ca 15 min.
  4. Skala och strimla morötterna. Skiva salladslöken. Stek broccoli i smör-&rapsolja, ca 3 min. Blanda ner morot och salladslök och låt det fräsa med några minuter, smaka av med salt och peppar.
  5. Värm såsen under omrörning. Strö grovt hackad basilika över fisken.
  6. Servera med sås, grönsaker och ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.