Ädelbakad filé

Serverar: 4 portioner

Ett recept som är lätt att dubbla. Går att förbereda fram till ugnsbakningen.

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer, 600 g
  • Salt
  • Peppar
  • 1 msk smör eller margarin
  • 75 g ädelost
  • 1 dl lätt crème fraiche
  • 2 msk hackad persilja
  • Instruktioner

    1. Ugn 225º.
    2. Krydda kycklingen väl och bryn den runt om i smör. Lägg över i en ugnsfast form.
    3. Mosa osten och blanda med crème fraiche och persilja. Klicka röran på filéerna. Baka klart i ugn, ca 15 minuter. Kontrollera att köttsaften är ofärgad.
    4. Servera ex med en god vitlökspotatisgratäng och grönsaker.

    Liknande recept

    1 h 30 min
    6-8

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben