En äggrätt som är god på påskbordet.
Ingredienser
8 kokta ägg
1 rotselleri
2 msk margarin
1 stor burk champinjoner
3 msk vetemjöl
1-2 tsk curry
3 dl grädde
Salt
Peppar
2 dl djupfrysta ärter
1 stor röd paprika
8 räkor
Dill
Instruktioner
- Koka äggen .Skala och skiva rotsellerin i 8 tunna skivor
Koka dem mjuka. Lägg dem på serveringsfat .Ställ äggen ovanpå. Skär av i botten så att de kan stå. Skär också av toppen. Fräs svampen tillsammans med curryn. Strö över mjölet och späd med grädde under omrörning ca 5 min.
- Salta, peppra. Koka ärter, tärna paprikan låt den bli varm med liten klick margarin. Häll såsen över äggen. Lägg en krans av ärter runtom och sedan en krans av paprika. Garnera äggen med räker och dill
Liknande recept
Kommentarer (0)
Relaterade Artiklar
Ny matambassadör
Christer Lingström har utsetts till Sveriges matambassadör av jordb...
Halloweenfest
Först under senare år har det blivit mer vanligt i Sverige att fira...
Potatisrätter
Ohh, vad man kan göra mycket gott av potatis! Koka, steka, mosa, grati...