Äggröra med ansjovis

Serverar: 2 portioner

Den här äggröran känns lyxig med sin ansjovissmak och passar utmärkt till kokt potatis och knäckebröd. Mycket enkel att göra!

Ingredienser

  • 4 st ägg
  • 1/2 dl grädde
  • 1 msk smör
  • 1 burk ansjovisfiléer
  • Instruktioner

    1. 1. Knäck äggen och vispa dem lätt. Smält smöret på svag värme, gärna i en tjockbottnad kastrull.
    2. 2. Häll i äggsmeten i kastrullen och rör sedan långsamt mot botten med en träslev tills röran blir krämig.
    3. 3. Klipp ansjovisfiléerna i bitar med en sax. Tillsätt hälften av bitarna med grädden i äggröran. Smaka av och lägg eventuellt i resten av filéerna. Toppa med gräslök och servera.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben