Äggstanning

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

Går att servera både varm och kall.

Ingredienser

  • 4 dl mjölk
  • 4 ägg
  • 0,5 tsk salt
  • ev . 1 kryddmåll vitpeppar
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 175C
    2. Koka upp mjölken
    3. Vispa ihop äggen och vispa försiktigt ner den avsvalnade mjölken. Salta och peppra efter smak.
    4. Grädda mitt i ugnen ca 30 min tills äggstanningen stelnat

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    camillaf14 3 april 2008

    Enkel och jättegott! Med kokt potatis och prinskorv till var man tillbaka i skolmatsalen igen...hihi. Jag var för snål med kryddorna men det tar jag nästa gång.

    Relaterade Artiklar

    Pajdeg
    Paj är en av våra mest älskade maträtter. En paj är en smart rätt som...

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben