Äppelsallad med vaniljkesella

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

Mycket god. Värde 2 poäng/portionen Behöver stå ca 30 minuter innan servering.

Ingredienser

  • 2 röda äpplen
  • 2 gröna äpplen
  • 1 galia melon
  • Strimlad citronmeliss
  • ½ dl hasselnötter
  • 2 apelsiner
  • 1 lime
  • 1 dl kesella
  • 1 vaniljstång
  • 2 tsk vaniljsocker
  • Instruktioner

    1. Skölj och skär frukten i fina tärningar. Lägg frukten i en skål tillsammans med nötterna. Blanda pressad apelsin- och limesaft och häll över frukten.
    2. Rör om väl. Låt stå ca 30 minuter före servering.
    3. Snitta en vaniljstång på längden och skrapa ur innehållet med en vass kniv. Blanda med kesellan. Smaka av med vaniljsocker.
    4. Servera äppelsalladen med en klick vaniljkesella. Dekorera med strimlad citronmeliss.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben