Amoz ädelfyllda filéer

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Kycklingfiléer kan man ju i princip fylla med vad man vill i stort sett, det är bara att ta till fantasin. Det har jag gjort här än en gång. Låt er väl smaka.

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • Ca 1dl förvällda kantareller
  • Ca 50 g gräddädelost
  • 1 msk dijonsenap
  • 2 vitlöksklyftor
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Smör
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 dl grädde
  • 1 brk kokosmjölk, 400 ml
  • 1 msk kycklingfond
  • ½ msk kinesisk soja
  • ½ msk ketjap manis
  • 1 msk sweet chili sauce
  • 1 tsk paprikapulver
  • Riven ost
  • Instruktioner

    Mixa samman kantareller, ost, vitlök och senap. Skär en ficka i filéerna och fyll med röran. Fäst ihop med tandpetare. Krydda med salt och svartpeppar och bryn dem lätt på båda sidorna. Lägg över kycklingen i en ugnsfast form. Blanda ihop crème fraiche, grädde, kokosmjölk, fond, soja, ketjap manis, sweet chili och paprikapulver. Häll såsen över köttet och strö på riven ost. Gratinera i ugn 225° ca 20 min. Servera risnudlar eller ris till.

    Liknande recept

    1 h 30 min
    6-8

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben