Bakad fetaost

Krydda med nymalen svartpeppar och stick tandpetare i ostbitarna - perfekt litet tillbehör före maten om du så vill - eller buffémat.

Ingredienser

  • 150 g Zeta feta
  • Honung, efter smak
  • Zeta olivolja
  • 1 citron, rivet skal
  • Timjan, plockade blad
  • 2 krossade Zeta crostini naturella
  • Instruktioner

    1. Ugn 100 grader.
    2. Skär fetaosten i ca 12 tärningar och lägg på ett ugnsfast fat.
    3. Värm osten i 100°C i 15 minuter tills osten är ljummen.
    4. Ringla överflytande honung och olivolja och strö över finrivet citronskal, timjansblad och krossad Crostini.
    5. Krydda med nymalen svartpeppar och stick tandpetare i ostbitarna.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Muffins
    Muffins är kanske ett av de bakverk som går att variera allra mest. Du...

    Gratinerad aubergine
    En urgröpt aubergine fylls med en sås gjord av fruktköttet, lök och...

    Potatisrätter
    Finns det något mer tacksamt än potatis? Den kan stekas, friteras, pre...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben