Biff champinjon

Serverar: 4 portioner

Svamp är alltid gott till det mesta!

Ingredienser

  • 4 biffar, ca 500 g
  • 400 g färska champinjoner
  • smör
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 msk pressad citron
  • 1 msk fransk senap
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 dl vispgrädde
  • Instruktioner

    1. Skölj och skiva champinjonerna. Stek biffarna i smör, i en stekpanna, 1 1/2-3 minuter/sida. Strö över salt och peppar.
    2. Ta upp bifffarna och håll dem varma under aluminiumfolie. Lägg champinjonerna i stekpannan. Låt dem fräsa på svag värme tills all vätska försvunnit. Tillsätt ev lite smör. Tillsätt citronsaft, senap, svartpeppar och grädde. Låt koka ihop i 3-5 minuter.
    3. Häll champinjonsåsen över biffarna. Servera med tex hasselbackspotatis och tomater.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Pannbiff med lök
    Pannbiff med lök är en klassisk svensk middagsrätterna. Här med smö...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben