Björnbärsmousse

Serverar: 2-6 portioner

Har inte provat än, men när jag gör det, tar jag med mig en bild. Är säkert mycket gott.

Ingredienser

  • 200 g björnbär
  • 1 1/2 dl vispgrädde
  • 1 dl strösocker
  • 7 droppar citronsaft
  • 2 st gelatinblad
  • Garnering
  • Björnbär
  • Ev citronmeliss
  • Instruktioner

    Tina björnbären om de är frusna. Mosa dem i en sil så att saften rinner ut till en skål. Vispa grädden ganska hårt. Smält gelatinet. Häll i sockret, citronen och björnbärssaften. Rör om innan du häller ner gelatinet. Vänd ner i grädden och låt det stå över natten. Ta ut ur frysen, strö på björnbär och en liten kvist citronmeliss.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben