Bullar

Serverar: 45-50 portioner

Detta recept har jag andvänt i över 30 år Bra

Ingredienser

  • 1 hg jäst
  • 1 liter mjölk
  • 200 g margarin
  • 2 dl socker
  • 1 - 2 tsk salt
  • 2 stycken ägg
  • 4 tsk kardemumma
  • ca 3 liter mjöl
  • Fyllning
  • Smör
  • socker
  • kardemumma
  • kanel
  • ägg
  • pärlsocker
  • Instruktioner

    Smält margarinet och häll i mjölken och låt allt bli fingervarmt. Tillsätt övriga ingredienser. Låt degen jäsa ca 30 minuter. Baka ut

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    "Övernattande" fruktostbullar
    Sommartid har man kanske en del övernattande gäster. Doften av nyba...

    Bagels & Grissini
    Bagels har verkligen blivit en bestseller här i Sverige. Har du inte m...

    Kanelbullar på stranden
    Jag har inga statistiska belägg men ändå en mycket stark känsla av att...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben